Over mij

Leuk dat je de interesse hebt in mijn foto's!Fotograferen is van kinds af aan een passie voor me. Ik ben begonnen met een analoge spiegelreflex en heb hiermee duizenden dia's gemaakt. Inmiddels al geruime tijd de overstap gemaakt naar een digitale spiegelreflex van Canon. Ik mag me nu gelukkig prijzen met een Canon 1DX II met een Canon ef 300mm F2.8 II, een Canon EF 70-200 F 2.8 II, Sigma 12-24 2.8 ART en een Sigma 24-70 2,8 ART.

Mijn passie ligt bij sportfotografie, of anders gezegd, alles waar maar actie of beweging in zit.

Maar natuurfotografie en portretfotografie zijn leuke uitstapjes. Tevens is ons hondje Quinn, een Cavalier King Charles-spaniël, een heerlijk hondje om te fotograferen, en bij de wandelingen gaat de camera dan ook vaak mee.

Het fotograferen van met name voetbal, heeft een vlucht genomen toen mijn stiefzoon Lorenzo ging voetballen. En op een zeker moment was het bestuur opgevallen dat ik vrijwel wekelijks langs het veld te vinden was met mijn camera, en ze vroegen me foto's te maken van het 1e elftal om de presentatiegids te kunnen vullen. Vanaf dat moment ging het heel snel. En inmiddels is er een fotoarchief met een 40.000 foto's of meer! En er komen er wekelijks foto's bij.

Een mooi project was ook het vastleggen van de bouw van het nieuwe sportcomplex De Watertoren, en dan met name het gedeelte waar N.I.V.O.-Sparta naar toe zou verhuizen. Vanaf het moment dat bekend waswaar de velden zouden te komen liggen ben ik vrijwel elke zondag op pad gegaan met de camera om de veranderingen vast te leggen. Het resultaat van al die foto's is vastgelegd in een filmpje. Deze is te vinden op N.I.V.O.-Sparta tv.

Elke 2e vrijdag van de maand geniet ik van het uitje wat Fotocafé heet. Bij Fotolux Zaltbommel is dan een heel gezellig en vrijblivend samenzijn van een wisselende groep die iets met fotograferen heeft. Vaak is er een thema van die avond en kan je een recent gemaakte foto inzenden welke je dan mag presenteren. Iedereen is welkom. Met of zonder ingezonden foto. Mijn inzendingen, of net niet inzendingen, staan in het mapje Fotocafe.

Neem ook eens een kijkje op de fotopagina van voetbalclub N.I.V.O.-Sparta, waar ik inmiddels ben benoemd tot de clubfotograaf. Deze pagina vind je op www.nivo-sparta.nl of klik op de link op mijn startpagina.

Ook de locale media waardeert mijn foto's, en zodoende lever ik regelmatig foto's aan aan de lokale media, waaronder hetgeldersersvoetbal, 073voetbal, regiovoetbal en BDsport.

Een foto van me heeft zelfs de landelijke pers behaald. Een kampioensfoto van het 5e, gesponsord door Pinkpop. Deze heeft in De Spits gestaan.

Voor alles wat met sportfotografie te maken heb help ik je graag. Of het een fotoverslag van een team is, een teamfoto, of alleen een fotoreportage van je sportende zoon, dochter of geliefde, alles is bespreekbaar.

Maar voor alle anderen vormen van fotografie (behalve bruidsfotografie en productfotografie) ga ik de uitdaging ook graag met je aan!

Neem geheel vrijblijvend contact met me op per mail of bel me om je wensen en daarmee samenhangende tarief te bespreken. Het tarief is sterk afhankelijk van het aantal foto's, tijd welke ik er mee bezig ben en locatie. Maar het is voor iedereen betaalbaar.

En wil je niet dat de foto's door mij online gezet worden? Geen probleem. En afspraak is afspraak.


Emailadres: info@m-oomenfotografie.nl
Telefoon: 06-52795227
WhatsApp: 06-52795227

KVK nummer: 738476